Antena 3 CNN Externe SUA. Un bătrân şi cei patru fii ai săi, arestaţi pentru că au violat copiii familiei

SUA. Un bătrân şi cei patru fii ai săi, arestaţi pentru că au violat copiii familiei

SUA. Un bătrân şi cei patru fii ai săi, arestaţi pentru că au violat copiii familiei
Sursa foto: barbati arestati
12 Noi 2009   •   17:03

Caz tragic în SUA. Un american şi cei patru fii au fost arestaţi pentru că au violat copiii familiei. Autorităţile au început să cerceteze împrejurimile fermei în care locuiau bărbaţii, după ce au fost informate că ar putea descoperi trupuri îngropate, informează ABC News.

Oficialii americani nu au precizat dacă victimele pe care le caută sunt copii sau adulţi. Potrivit şerifului Kerrick Alumbaugh, autorităţile au intrat în posesia unor probe care indică prezenţa unor cadavre îngropate pe terenul pe care se află ferma familiei.

În plus, autorităţile caută unele borcane în care s-ar afla scrisori în care victimele au descris violenţele la care erau supuse. "Victimele au scris tot ce li s-a întâmplat şi apoi au pus foile de hârtie în borcane pe care le-au îngropat în curtea fermei. Încercau, în acest fel, să scape de coşmarul prin care treceau?, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Missouri.

Teribilul caz a fost adus la cunoştinţa autorităţilor de către o tânără de 26 de ani. Ea a dezvăluit agresiunile sexuale la care a fost supusă de când era mică de bunicul, tatăl şi unchii ei. Tânăra a declarat că rudele ei au început să o violeze la vârsta de cinci ani. Potrivit femeii, la vârsta de 11 ani a rămas însărcinată şi a făcut un avort.

Ulterior, cele patru surori şi fratele femeii au susţinut declaraţiile cesteia, povestind că şi ei au trecut prin acelaşi calvar.

Agresiunile erau precedate de aşa-numite "ceremonii". Fetele erau obligate să culeagă flori pe care să şi le pună în păr, purtând rochii speciale.

Cei cinci bărbaţi, Burell Edward Mohler Sr. (77 de ani) şi fiii săi, David A. Mohler (52 de ani), Burell Edward Mohler Jr. (51 de ani), Jared Leroy Mohler (48 de ani) şi Roland Neil Mohler (47 de ani), au fost arestaţi, iar autorităţile au fixat cauţiunile la sume între 30.000 şi 75.000 de dolari.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: viol SUA copii
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close