Antena 3 CNN Externe SUA. Un elev înarmat a luat ostatici 24 de oameni

SUA. Un elev înarmat a luat ostatici 24 de oameni

SUA. Un elev înarmat a luat ostatici 24 de oameni
Sursa foto: Foto: cleveland.com
30 Noi 2010   •   08:36

Criză cu final fericit în Statele Unite. Un elev înarmat a luat ostatici 24 de oameni într-o şcoală, dar i-a eliberat după 5 ore de negocieri cu poliţia. Prizonierii nu au fost răniţi în timpul incidentului. Agresorul a ajuns însă la spital, după ce s-a împuşcat.

Totul a început în momentul în care elevii se pregăteau să plece acasă. Individul a intrat înarmat în clasă şi şi-a luat ostatici 23 de colegi. Profesoara aflată la ora a ajuns şi ea prizonieră. Poliţia a înconjurat imediat clădirea şi a început negocierile cu agresorul. Mesajele dintre atacator şi forţele de ordine erau transmise prin intermediul profesoarei-ostatice.

După cinci ore de negocieri, agresorul a eliberat toţi prizonierii. Poliţiştii au intrat în clasă dar nu au avut timp să-l aresteze. El s-a împuşcat şi a ajuns la spital. Elevii de la şcoala atacată sunt şocaţi de incident.

Nici anchetatorii nu ştiu ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la un asemena gest. Ei spun că atacatorul nu a făcut nici o revendicare în timpul crizei.

 

×
Subiecte în articol: SUA ostatici eliberare
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close