Antena 3 CNN Externe SUA. Un român a salvat de la înec două femei şi doi copii

SUA. Un român a salvat de la înec două femei şi doi copii

SUA. Un român a salvat de la înec două femei şi doi copii
Sursa foto: roman
17 Aug 2009   •   09:43

Un român a devenit erou în Statele Unite, după ce a salvat de la înec două femei şi doi copii. Dan Florin Peteanu a văzut cum o maşină s-a prăbuşit într-un pârâu şi, fără să stea pe gânduri, a sărit în ajutorul oamenilor. Încidentul s-a petrecut în statul american Kansas.

Românul, în vârstă de 27 de ani, a reuşit să-i scoată din maşina care se scufunda pe toţi pasagerii aflaţi în pericol: un bebeluş de patru luni, o fetiţă de şapte ani şi două femei.
Lesa Blackwell, una dintre femeile aflate în autovehicul, susţine că nu ştie cum a pierdut controlul maşinii. ?Totul s-a întâmplat atât de repede. Îmi este greu să descriu ce s-a întâmplat. A fost atât de înfricoşător!?
Femeile i-au mulţumit compatriotului nostru. ?Dumnezeu ne-a ajutat...Vrem să-i mulţumim din toată inima lui Florin?, au spus acestea.
Deşi românul nu vrea să pozeze în erou, femeile susţin că nu vor uita niciodată ce a făcut pentru ele şi copiii lor.
?După ce au căzut în pârâu, femeile ţipau şi plângeau. Strigau ?Copilul mei, copilul meu?. Oricine ar fi reacţionat la fel ca mine. Nu am avut timp să gândesc prea mult. Pur şi simplu am intrat în apă şi le-am ajutat să iasă din maşină?, a povestit românul.
În urma accidentului, nici unul dintre pasagerii maşinii nu a fost rănit, arată kctv5.com.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: roman SUA Kansas masina erou
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close