Antena 3 CNN Externe SUA va investi 450 miliarde de dolari în crearea locurilor de muncă. Ascultă discursul preşedintelui Obama

SUA va investi 450 miliarde de dolari în crearea locurilor de muncă. Ascultă discursul preşedintelui Obama

SUA va investi 450 miliarde de dolari în crearea locurilor de muncă. Ascultă discursul preşedintelui Obama
Sursa foto: Foto: EPA/ Intact Images
09 Sep 2011   •   09:31

Barack Obama a anunţat planul pentru revigorarea economiei. 450 de miliarde de dolari vor fi investiţi pentru crearea de noi locuri de muncă.
O dovadă clară a scădepii popularităţii preşedintelui american este faptul că foarte multe televiziuni au preferat să transmită meciuri decât discursul adresat naţiunii.

În discursul pe care l-a ţinut în faţa celor două camere reunite ale Congresului, Barack Obama şi-a expus planul prin care vrea să relanseze economia americană. Preşedintele Statelor Unite a anunţat că are de gând să acorde aproximativ 450 de miliarde de dolari pentru crearea unor noi locuri de muncă.

De asemenea, Barack Obama a anunţat că noul plan va duce şi la scăderea taxelor şi impozitelor, chiar dacă astfel statul va pierde 240 de miliarde de dolari.

"Noi cei care suntem aici în seara asta nu putem rezolva toate problemele naţiunii. Dar putem ajuta, putem face o diferenţă, sunt paşi pe care putem să-i facem chiar acum să ne îmbunătăţim viaţa", a declarat Obama.

Liderul de la Casa Albă speră ca planul său să fie aprobat săptămâna viitoare.

ASCULTĂ DISCURSUL PREŞEDINTELUI SUA:

 

 

×
Subiecte în articol: Barack Obama discurs locuri de munca
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close