Antena 3 Externe Marina indoneziană a detectat un obiect neidentificat în timpul căutărilor pentru submarinul dispărut

Marina indoneziană a detectat un obiect neidentificat în timpul căutărilor pentru submarinul dispărut

de Alexandra Ionescu    |    23 Apr 2021   •   16:53
Marina indoneziană a detectat un obiect neidentificat în timpul căutărilor pentru submarinul dispărut Hepta

Un obiect neidentificat a fost detectat în zona căutărilor submarinului dispărut. Autoritățile avertizează că cei 53 de membri ai echipajului mai au oxigen pentru 24 de ore.

Submarinul diesel KRI Nanggala 402 participa la un exercițiu în largul insulei Bali când nu a mai putut fi detectat.

Oficialii au anunțat găsirea unei pete de petrol și existența mirosului de motorină în zona unde nava a început ultima sa coborâre, la aproximativ 96 de kilometri de insulă, însă nu au existat dovezi concludente că acestea ar avea legătură cu submarinul.

Peste 20 de nave, două submarine și cinci avioane ale forțelor indoneziene caută submarinul în ultima zonă unde a fost localizat. 

O navă indoneziană a detectat un obiect cu ”o puternică rezonanță magnetică” la o adâncime între 50 și 100 de metri, a declarat Generalul Achmad Riad, în timpul unei conferințe de presă. (Sursa CNN)

Armata indoneziană se așteaptă că nava de luptă, Riguel, să găsească submarinul dispărut. Riguel este echipată cu un sonar de ultimă generație, ce folosește unde sonore pentru a localiza obiectele. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close