Antena 3 CNN Externe Suedia. Bicicletă furată cu 15 ani în urmă, găsită de poliţia suedeză şi returnată proprietarului

Suedia. Bicicletă furată cu 15 ani în urmă, găsită de poliţia suedeză şi returnată proprietarului

Suedia. Bicicletă furată cu 15 ani în urmă, găsită de poliţia suedeză şi returnată proprietarului
Sursa foto: Foto: venice-california.olx.com
24 Aug 2011   •   15:54

Poliţiştii suedezi din oraşul Gävle i-au returnat recent unei localnice bicicleta pe care o declarase furată în urmă cu 15 ani, informează publicaţia suedeză The Local.
   
"Am crezut că cineva îmi face vreo glumă, apoi m-am gândit că au greşit numărul atunci când m-au sunat", a declarat Agneta Wallén, femeia care, în urmă cu 15 ani, a rămas fără bicicletă.
   
În 1996, pe când avea 34 de ani, Agneta Wallén a anunţat poliţia că i-a fost furată bicicleta. Pe-atunci bicicleta era un mijloc de transport extrem de important pentru femeie, din acest motiv ea raportând furtul la poliţie.
  
Miercuri, poliţia a localizat bicicleta în Söderhamn, o localitate aflată la 69 de kilometri nord de Gävle, un oraş în care femeia nu a călcat în viaţa ei.
   
Poliţiştii au găsit bicicleta după numărul personal de identificare al femeii care era ştanţat în cadru, astfel că, în ciuda uimirii ei, Agneta Wallén a fost anunţată că bicicleta i-a fost găsită.
   
"Am râs atât de mult încât chiar şi poliţistul cu care am vorbit a început să râdă. Apoi am crezut că este o glumă a soţului meu, însă mi-am dat seama că nu era o poantă abia când am sunat personal la poliţie şi am vorbit din nou cu acelaşi agent", a declarat femeia.
   
Femeia a mai spus că bicicleta este aproape în aceeaşi stare, cu excepţia câtorva pete de rugina pe ghidon şi a unui cauciuc spart. În plus, în cei 15 ani, pe bicicletă a apărut o singură "amintire": un abţibild pe care era scris "The Red Cross 300 kronor", semn că la un moment dat a fost vândută.
   
În rest, nu se ştie ce s-a întâmplat cu bicicleta în anii pe care Wallén i-a trăit departe de ea.
   

×
Subiecte în articol: Suedia bicicleta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close