Antena 3 CNN Externe Suedia. Prinţesa Victoria s-a căsătorit cu fostul ei instructor de fitness (VIDEO)

Suedia. Prinţesa Victoria s-a căsătorit cu fostul ei instructor de fitness (VIDEO)

Suedia. Prinţesa Victoria s-a căsătorit cu fostul ei instructor de fitness (VIDEO)
20 Iun 2010   •   14:11



Prinţesa Victoria, moştenitoarea tronului suedez, s-a căsătorit sâmbătă cu fostul ei instructor de fitness, Daniel Westling, după o relaţie care durează de nouă ani. Toate familiile regale au fost prezente la marele eveniment. România a fost reprezentată la ceremonie de Principesa Margareta şi Principele Radu.

Rând pe rând, invitaţii, în frac şi rochii de gală, au sosit la biserica unde cei doi şi-au jurat credinţă veşnică. Cei doi tineri şi-au unit destinele în faţa a zeci de feţe regale venite din Europa sau Asia,  pentru a fi martorii fericitului eveniment.

Festivităţile au fost restrânse, respectând astfel dorinţa viitoarei Regine a Suediei şi a alesului ei.

Cei peste 1.100 de invitaţi s-au bucurat însă de o atmosferă de basm, cu un preţ pe măsură. Peste două milioane de euro s-au cheltuit pentru organizarea festivităţilor. 40.000 de trandafiri, crini şi multe alte soiuri de flori au fost comandate din Columbia, special pentru nunta regală.

După slujba religioasă, proaspeţii însurăţei au făcut o plimbare cu gondola în golful oraşului şi i-au salutat pe locuitorii din Stockholm.

Peste 200.000 de oameni au ieşit pe străzile oraşului pentru a saluta cuplul.

Festivităţile s-au încheiat cu un banchet la Palatul Regal.

Moştenitoarea tronului Suediei urmează să devină prima femeie monarh a acestei ţări de la începutul secolului 18.

Prinţesa Victoria şi-a întâlnit alesul, pe Daniel Westling, instructor de fitness, în urmă cu aproape nouă ani, la sala de gimnastică a acestuia.

Nunta princiară a strârnit şi controverse, care au a pornit de la faptul că jumătate din costul organizării festivităţilor a fost suportat din banii contribuabililor.



Antena 3

Foto: VideoNews

×
Subiecte în articol: Suedia fitness nunta slujba gimnastica invitati
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close