Antena 3 CNN Externe Suferea după moartea fostului iubit până într-o zi când a intrat într-o cafenea. Ce a văzut acolo a lăsat-o mască

Suferea după moartea fostului iubit până într-o zi când a intrat într-o cafenea. Ce a văzut acolo a lăsat-o mască

Suferea după moartea fostului iubit până într-o zi când a intrat într-o cafenea. Ce a văzut acolo a lăsat-o mască
04 Noi 2019   •   15:42

Rachel suferea după Alistair iubitul ei, despre care aflase chiar de la mama lui că a fost împuşcat de un grup periculos de motociclişti. Doi ani mai târziu însă, tânăra a mers într-o cafenea la care lucra fratele fostului iubit, şi a întrebat angajaţii de acolo dacă fratele lui Alistair este acolo. 

Angajaţii cafenelei au spus că nu este, dar că poate discuta cu fratele acestuia, adică chiar fostul ei iubit. Rachel şocată şi-a dat seama că este vorba chiar de Alistair. Bărbatul însă nu a vrut să apară, chiar şi după ce a fost chemat de colegi.

Rachel nu s-a lăsat bătută însă, şi a pus cap la cap toate informţiile pe care le avea: fostul iubit îi datora 1000 de dolari ei şi 2200 de dolari unui prieten. Realizând că este vorba de o înşelăciune pentru a scăpa de datorii, fata a sunat la autorităţi, care însă nu au făcut nimic.

A sunat  la cafenea pentru a lua legătura cu Alistair dar i s-a spus că nimeni cu acest nume nu lucrează acolo. Curând însă, a primit un mesaj de la mama fostului iubit, care l-a declarat mort, spunându-i să-i lase fiul în pace. 

Din păcate, tânăra a rămas cu multe semne de întrebare şi o mare gaură în portofel. 

 

×
Subiecte în articol: femeie moarte
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close