Antena 3 CNN Externe Suma imensă pe care a avut-o de achitat un bărbat, după ce a adormit în taxi: "Prietene, nu te mai plânge"

Suma imensă pe care a avut-o de achitat un bărbat, după ce a adormit în taxi: "Prietene, nu te mai plânge"

Un bărbat care a adormit în timp ce se afla în taxi a fost nevoit să plătească o sumă uriașă când a ajuns la destinație.

Suma imensă pe care a avut-o de achitat un bărbat, după ce a adormit în taxi: "Prietene, nu te mai plânge"
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   17:15

Ajuns la destinație, Ryan, bărbatul care a adormit în taxi, a aflat că trebuie să plătească, după o oră de mers, suma de 468 de dolari australieni, adică aproximativ 280 de euro.

Ulterior, bărbatul a povestit tot ce i s-a întâmplat pe TikTok, acolo unde a postat și un filmuleț în care îi cere explicații șoferului de taxi, în legătură cu suma cerută pentru cursa de la aeroportul din Melbourne până la suburbia Berwick, aflată la 75 km distanță.

"Te-am adus de la aeroport. Sunt taxe pe drum, de autostradă. Sunt taximetrist nou. Știu doar ce spune aparatul de taxat, cum o să plătești, prietene?”, a fost răspunsul taximetristului.

Potrivit ghidului prețurilor firmei de taxi, cursa ar fi trebuit să coste, în timpul nopții, aproximativ 146 de dolari australieni, adică 85 de euro, iar în timpul orelor de vârf, cel mult 161 de dolari, adică 95 de euro.

Citește și: Ultima fiţă la New York: Cină fără haine! Cât costă participarea la evenimentul cu meniu vegan

După ce s-a trezit, Ryan a încercat să înțeleagă de ce trebuie să plătească atât de mult, însă șoferul nu a fost dispus să-i ofere explicații.

"Prietene, nu te mai plânge de mine... Sunt șofer de taxi, nu manager de bancă. Ce-ar fi să plătești acum și mâine să verifici ce naiba s-a întâmplat”, a mai spus șoferul.

Mai mult, când a scos cardul să plătească, bărbatul a observat că suma devenise și mai mare, anume 486,72 de dolari, pentru că se adăugase și taxa de rezervare.

Clipul postat de Ryen pe TikTok, denumit "Să nu adormi niciodată într-un taxi", a strâns, în câteva ore, peste 300.000 de vizualizări, oamenii sugerându-i să meargă cât mai repede la Poliție, pentru a-l denunța pe taximetrist, potrivit Yahoo News.

×
Subiecte în articol: barbat taxi adormit
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close