Antena 3 CNN Externe Suma incredibilă strânsă pentru familia polițistului ucis în atacul terorist de la Londra. „Și-a riscat viața pentru a ne apăra!”

Suma incredibilă strânsă pentru familia polițistului ucis în atacul terorist de la Londra. „Și-a riscat viața pentru a ne apăra!”

Suma incredibilă strânsă pentru familia polițistului ucis în atacul terorist de la Londra. „Și-a riscat viața pentru a ne apăra!”
de S.T.    |    27 Mar 2017   •   10:05

Circa 520.000 de lire sterline (650.000 de dolari) au fost donate de către peste 25.000 de persoane în cadrul unui apel online de ajutor pentru familia poliţistului britanic Keith Palmer care a fost ucis în atacul terorist de la Londra din această săptămână, relatează agenţia DPA, potrivit Agerpres.

Federaţia Poliţiei Metropolitane, care îi reprezintă pe cei 31.000 de poliţişti din Londra, a lansat apelul după ce Keith Palmer (48 de ani) a fost înjunghiat mortal în timp ce asigura paza la intrarea în parlamentul britanic, situat în centrul capitalei.

„În fiecare zi, în toată Londra şi în restul Regatului Unit, poliţiştii îşi riscă viaţa pentru a ne apăra”, a afirmat Federaţia. „În contextul acestei tragedii, gândurile noastre se îndreaptă către familia lui Keith şi către toate persoanele care murit din cauza rănilor”, a adăugat ea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: atac terorist atentat Londra politist
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close