Antena 3 CNN Externe "Sunt atât de bogată, încât am cheltuit într-o lună 1 MILION de lire doar pe parfum". Cine este de fapt femeia

"Sunt atât de bogată, încât am cheltuit într-o lună 1 MILION de lire doar pe parfum". Cine este de fapt femeia

"Sunt atât de bogată, încât am cheltuit într-o lună 1 MILION de lire doar pe parfum". Cine este de fapt femeia
de O.P.    |    31 Iul 2013   •   10:35

Sara Al Amoundi, o presupusă prinţesă saudită, a declarat recent că este atât de bogată, încât a cheltuit într-o lună nu mai puţin de un milion de lire sterline doar pentru parfumul pe care l-a consumat în 60 de zile.

Se pare însă că povestea este puţin mai complicată, femeia fiind de fapt o prostituată etiopiană săracă, ce s-ar fi dat drept prinţesă pentru a-i escroca pe dezvoltatorii imobiliari Amanda Clutterbuck şi Ian Panton, de la care ar fi "achiziţionat" apartamente de lux, cu o valoare totală de 14 milioane de lire sterline.

Pentru că dezvoltatorii imobiliari au dat-o în judecată, Sara Al Amoundi a ajuns în faţa judecătorilor şi le-a spus acestora că nu este o prostituată, ba chiar averea ei este cât se poate de reală, partidele extravagante de shopping demonstrând acest lucru.

Ea afirmă că a avut o legătură amoroasă cu presupusa victimă (Ian Patton, 45 de ani) şi că el ar fi împrumutat şi furat de la ea circa 5 milioane de lire sterline din "banii de buzunar" pe care îi primea din Arabia Saudită.

Presupusa prinţesă le-a spus magistraţilor că în momentul în care a preluat cele şase apartamente de lux, acest lucru a echivalat cu rambursarea banilor împrumutaţi sau furaţi de la ea.

Cei doi londonezi aşteaptă decizia judecătorilor şi returnarea celor 14 milioane de lire sterline, pe care "prinţesa" i-ar fi furat de la ei.


 

×
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close