Antena 3 CNN Externe "Sunt copleşită de generozitatea oamenilor. E incredibil!" Povestea înduioşătoare a unei căţeluse din România

"Sunt copleşită de generozitatea oamenilor. E incredibil!" Povestea înduioşătoare a unei căţeluse din România

"Sunt copleşită de generozitatea oamenilor. E incredibil!" Povestea înduioşătoare a unei căţeluse din România
Sursa foto: Foto: www.chelseadogs.com
13 Aug 2013   •   17:30

O căţeluşă salvată în România şi dusă în Marea Britanie va primi trei lăbuţe bionice. Glory a fost salvată din Bacău unde, din cauza rănilor suferite pe stradă, şi-a pierdut trei picioruşe. O britanică a adoptat căţeluşa şi a organizat o strângere de fonduri pentru a-i cumpăra un set de proteze.

De fiecare datã când este scoasă la plimbare, Glory se chinuie să se ţină după stăpâna sa, Vanessa. Trei dintre lăbuţele sale au fost amputate în România după ce a fost salvată de pe stradă. Norocul i-a surâs, însă, când Vanessa a văzut pe internet o poză cu Glory pe masa de operaţie, şi a decis imediat să o adopte . 

Femeia a adus căţeluşa în Marea Britanie unde i-a oferit un cămin şi îngrijirile medicale de care are nevoie. Căţeluşa va putea să meargă din nou cu ajutorul unor proteze bionice pe care stăpâna sa vrea să i le cumpere. 

Pentru a cumpăra cele trei proteze, Vanessa a organizat o strângere de fonduri. Avea nevoie de aproape 3,500 de euro. 

"Oamenii au început să îmi dea bani spunând că vor să ajute. Nu am cerut nimănui nimic, pur şi simplu mi i-au dat. Sunt copleşită de generozitatea oamenilor. E incredibil!" a spus Vanessa Bamkin.

Şi până când îşi va primi noile lăbuţe, Glory practică singurul sport care îi este accesibil: înotul.


×
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close