Antena 3 CNN Externe "Sunt pedofil, dar nu sunt monstrul pe care ţi-l imaginezi". Un american cere cu disperare să fie înţeles

"Sunt pedofil, dar nu sunt monstrul pe care ţi-l imaginezi". Un american cere cu disperare să fie înţeles

"Sunt pedofil, dar nu sunt monstrul pe care ţi-l imaginezi". Un american cere cu disperare să fie înţeles
Sursa foto: Foto: Suzanne Tucker/Shutterstock
de S.T.    |    23 Sep 2015   •   12:26

Un american a publicat o scrisoare în care roagă oamenii să înţeleagă diferenţa dintre un pedofil şi o persoană care molestează copii. Todd Nickerson susţine că pedofilia este o orientare sexuala pe care şi-o asuma, dar spune că el nu a abuzat niciodată de un copil, relatează Daily Mail.

Controversatul eseu scris de pedofilul Todd Nickerson a fost publicat pe site-ul salon.com.

"Am fost condamnat să trăiesc cea mai nefericită orientare sexuală, o preferinţă pentru un grup de persoane care sunt, din punct de vedere legal, moral şi psihologic, incapabile să îmi împărtăşească dorinţele şi sentimentele", spune Todd Nickerson.

"Să mărturiseşti o atracţie sexuală faţă de un copil înseamnă asumarea celui mai detestat statut de pe planetă, un statut care îţi elimină orice şansă pentru o viaţă normală", mai scrie americanul.

Potrivit lui Nickerson, scopul acestui eseu este să demoleze ideea preconcepută conform căreia toţi pedofilii sunt "prădători sexuali".

"Nu sunt monstrul pe care ţi-l imaginezi(...). Mulţi pedofili au sentimente profunde de inferioritate, sau cel puţin eu am avut, atunci când mi se forma sexualitatea, şi asta a devenit ca o spirală descendentă în timpul pubertăţii şi după. Orice poate declanşa asta: dizabilităţi, probleme de greutate sau doar sentimentul general că eşti neatrăgător pentru ceilalţi”, mai scrie Nickerson, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: pedofil pedofilie abuz sexual
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close