Super eroii se întâlnesc pentru prima oară într-un film 3D la Madame Tussauds din Londra (VIDEO)

03 Iun 2010   •   11:02
Super eroii se întâlnesc pentru prima oară într-un film 3D la Madame Tussauds din Londra (VIDEO) super eroi
Cei mai iubiţi super-eroi şi-au dat întâlnire la muzeul Madame Tussauds din Londra. Copii fidele ale lui Spiderman, Iron Man, Incredibilul Hulk şi Wolverine vor putea admirate vara aceasta în cadrul unei expoziţii mult aşteptate de fani . Mai mult decât atât, în secţiunea interactivă, vizitatorii au ocazia să intre în pielea personajelor preferate sau să trăiască alături de ele aventuri fascinante.

Printre primii invitaţi să vadă exponatele a fost, bineînţeles, un grup de copii. Entuziaşti, micuţii au admirat copiiile personajelor preferate, care arată aidoma celor de pe micul ecran şi din revistele de benzi desenate.

De un mare succes s-a bucurat şi zona interactivă a expoziţiei, acolo unde vizitatorii îşi pot imagina că trăiesc fascinantele aventuri prin care trec eroii preferaţi.

Marea surpriză a organizatorilor este însă un film 3D în care, în premieră, Iron Man, Spiderman, Incredibilul Hulk şi Wolverine au fost aduşi laolaltă.


Dar surprizele organizatorilor nu se opresc aici. Vizitatorii au ocazia, într-una din sălile muzeului, să trăiască experienţa cinematografică 4D. În plus faţă de vizionarea 3D, spectatorii simt cum scaunele li se mişcă, sunt împroşcaţi cu apă sau au parte de alte efecte speciale, bineînţeles, totul în concordanţă cu acţiunea de pe ecran.

Noua expoziţie este deschisă publicului în această vară.Antena 3

Parteneri
x close