Antena 3 CNN Externe Supravieţuire miraculoasă: A scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la etajul 40 (VIDEO)

Supravieţuire miraculoasă: A scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la etajul 40 (VIDEO)

Supravieţuire miraculoasă: A scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la etajul 40 (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
02 Sep 2010   •   16:23

Un american a supravieţuit miraculos, după ce a sărit de la etajul 40 al unei clădiri din New York. Sinucigaşul a căzut pe o maşină care a mai atenuat din impact. El a suferit numeroase fracturi şi este acum la spital.

Bărbatul a sărit de pe acoperişul West End Towers, de la o înălţime de peste 120 de metri. A căzut pe o maşină Dodge Charger, parcată în imediata apropiere a clădirii şi nu şi-a pierdut cunoştinţa în urma impactului. Martorilor nu le vină să creadă că individul a supravieţuit.

"L-am văzut cum zăcea pe maşină şi nu am auzit decât cum spunea că îl dor picioarele. Am fost extrem de surprins pentru că nu era prea mult sânge. A fost incredibil...maşina aceea era distrusă", a povestit un martor.

Tânărul şi-a rupt un picior în urma căzăturii, şi-a fracturat glezna şi şi-a perforat unul dintre plămâni. Cu toate acestea, a supravieţuit impactului deşi a căzut cu o viteză de peste 200 kilometri pe oră. Poliţia nu a găsit niciun bilet de adio, însă presa americană scrie că bărbatul a scris pe pagina sa de Facebook că îşi urăşte viaţa.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: bloc sinucigas New York masina
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close