Antena 3 CNN Externe Supriză de proporţii în cazul unui cuplu care s-a hotărât să folosească o mamă surogat pentru a avea copii

Supriză de proporţii în cazul unui cuplu care s-a hotărât să folosească o mamă surogat pentru a avea copii

Supriză de proporţii în cazul unui cuplu care s-a hotărât să folosească o mamă surogat pentru a avea copii
Sursa foto: foto; theologhia.wordpress.com
09 Mai 2012   •   19:41

Un cuplu de americani a avut parte de surpriza vieţii. Timp de 10 ani au încercat oamenii să devină părinţi. Într-un final au apelat la o mamă surogat, care a rămas însărcinată cu gemeni. Numai că, exact în aceeaşi perioadă, femeia care nu reuşise să devină mamă până atunci a aflat că aşteaptă şi ea - tot gemeni.

Şi de aici a început povestea lor. Prietene vechi, Mitsy şi Amber s-au ajutat toată viaţa. Aşa s-a întâmplat şi când Mitsy se chinuia să rămână însărcinată. Zece ani de tratamente, fertilizări in vitro şi două sarcini pierdute i-au luat orice speranţă. Aşa că Amber s-a oferit să fie mamă surogat.

Au mers amândouă la medic, care a implantat două ovule în uterul uneia şi 4 în uterul celeilate.

În scurt timp mama surogat a rămas însărcinată. Cu gemeni - amândoi băieţi. Surpriza de proporţii a venit însă din partea lui Mitsy, care a rămas şi ea însărcinată. Tot cu gemeni, dar fetiţe. Acum cele două prietene sunt în culmea fericirii şi aşteaptă cu nerăbdare momentul venirii pe lume a celor patru miracole.

×
Subiecte în articol: fertilizare in vitro gemeni
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close