Antena 3 CNN Externe Surpriză pentru milioane de oameni. Cine apare lângă Barack Obama în topul "celor mai influenţi oameni din lume"

Surpriză pentru milioane de oameni. Cine apare lângă Barack Obama în topul "celor mai influenţi oameni din lume"

Surpriză pentru milioane de oameni. Cine apare lângă Barack Obama în topul "celor mai influenţi oameni din lume"
de O.P.    |    25 Apr 2014   •   06:23

 Revista Time a publicat lista celor mai influente personalităţi ale anului 2014. Jurnaliştii americani au pus-o pe copertă pe Beyonce care apare îmbrăcată în lenjerie intimă şi într-o bluză din voal transparent. Printre personalităţi este Papa Francisc, mai mulţi lideri politici şi artişti.

Beyonce a reuşit să ajungă pe coperta revistei TIME după ce şi-a impresionat fanii cu o serie de concerte spectaculoase dar şi cu albumul lansat la finalul anului trecut.

Pe listă jurnaliştilor apare şi Papa Francis, cu o caracterizare scrisă chiar de preşedintele Statelor Unite. Barack Obama îl numeşte Lider în Cuvânt şi Faptă, un model de urmat şi îi laudă mesajele de dragoste cu care a impresionat până acum.

Şi artista Miley Cirus şi-a făcut loc între cele mai influente persoane din lume. Desi a fost încadrată în categoria Artistilor, ea este numită Provocatoarea Pop.

Barack Obama apare şi el alături de alţi politicieni precum liderul rus Vladimir Putin, secretarul american John Kerry, cancelarul german Angela Merkel sau liderul nord-coreean Kim Jong Un.

Pe lângă lideri şi cântăreţi, pe lista celor mai influenţi oameni apar şi actori. Unul dintre ei este Robert Redford, supranumit naşul filmului independent. 

Printre cei mai influenţi 100 de oameni ai planetei apare şi controversatul Edward Snowden. Americanul exilat în Rusia este lăudat pentru curajul de a face ce este corect mai degrabă decât ce este legal şi pentru că apără libertatea individului în toată lumea.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close