Antena 3 CNN Externe Surprizele lui Obama. Preşedintele a cumpărat hamburgeri de la un fast-food din Washington (VIDEO)

Surprizele lui Obama. Preşedintele a cumpărat hamburgeri de la un fast-food din Washington (VIDEO)

Surprizele lui Obama. Preşedintele a cumpărat hamburgeri de la un fast-food din Washington (VIDEO)
Sursa foto: Barack Obama
30 Mai 2009   •   14:17

Preşedintele Barack Obama pare că nu poate rezista prea mult fără hamburgeri. Sau, poate, fără băi de mulţime. Obama a făcut, vineri, o vizită-surpriză la un restaurant fast-food din Washington, de unde a plecat cu două sacoşe pline de hamburgeri. Clienţii de la terasă nu şi-au putut crede ochilor când l-au văzut pe însuşi preşedintele Statelor Unite, iar când Obama s-a mai şi oprit să dea mâna cu ei, i-a adus în culmea fericirii.

Probabil cu gândul la sfaturile dietetice, Obama nu a comandat un hamburger adevărat, ci unul cu brânză însoţit, fireşte, de cartofi prăjiţi. Adaosurile s-au dovedit o problemă mai dificilă. Obama a adus şi o listă de comenzi ale colaboratorilor şi chiar ale unei echipe de televiziune, care realizează un documentar la Casa Albă. Fireşte, nimeni nu s-a întrebat de ce tocmai preşedintele plecase după mâncare, în loc să trimită vreun funcţionar mai mărunt.

Cât i s-a pregătit comanda, Obama a mai stat la taclale cu clienţii, care l-au tratat cu alune, a strâns alte câteva mâini şi, bineînţeles, s-a lăsat fotografiat. Ziariştilor nu le-a scăpat preţul consumaţiei - vreo 80 de dolari, la care Obama a adăugat, generos, şi câteva autografe.

Nu demult, Obama l-a tratat cu hamburgeri pe vicepreşedintele Joe Biden, la un local de lângă Casa Albă. Iar Prima Doamnă Michelle Obama spune că a mers recent la un alt fast-food din capitală, fără ca nimeni s-o observe.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Barack Obama fast food
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close