Antena 3 CNN Externe Surse: Premierul palestinian şi-a dat demisia

Surse: Premierul palestinian şi-a dat demisia

Surse: Premierul palestinian şi-a dat demisia
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    13 Apr 2013   •   21:02
Update 21.00 - Premierul palestinian Salam Fayyad şi-a prezentat demisia, sâmbătă seara, preşedintelui Mahmoud Abbas, au anunţat surse oficiale palestiniene de la Ramallah, potrivit AFP.

"Fayyad s-a întâlnit cu Abbas timp de o jumătate de oră la Muqataa (sediul preşedinţiei palestiniene de la Ramallah - n.r.) şi i-a prezentat oficial scrisoarea de demisie", a declarat un important oficial palestinian, sub rezerva anonimatului, fără a preciza dacă demisia a fost acceptată.
_____________________________________________________

Premierul palestinian Salam Fayyad are intenţia de a demisiona şi nu va reveni asupra deciziei sale, au declarat sâmbătă seara surse oficiale palestiniene, citat de AFP.

'Salam Fayyad este hotărât să demisioneze', a declarat un responsabil palestinian de rang înalt, sub rezerva anonimatului, în timp ce premierul era primit în cursul serii la sediul preşedinţiei palestiniene din Ramallah /Cisiordania/.

Surse din anturajul premierului afirmau zilele trecute că Salam Fayyad este extrem de nemulţumit de amestecul liderului palestinian Mahmoud Abbas în activitatea guvernului. În urmă cu o lună, premierul l-a demis pe ministrul de finanţe Nabil Kassis, după care Abbas a anulat această decizie, punând astfel sub semnul întrebării împuternicirile lui Fayyad.

×
Subiecte în articol: premier Palestina demisie amestec lider guvern
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close