Antena 3 CNN Externe Surse: Tânărul suspectat de implicare în atacul de la Boston a încercat să se sinucidă

Surse: Tânărul suspectat de implicare în atacul de la Boston a încercat să se sinucidă

Surse: Tânărul suspectat de implicare în atacul de la Boston a încercat să se sinucidă
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    21 Apr 2013   •   18:55


UPDATE- Dzhokhar Tsarnaev a încercat să-şi ia viaţa în clipa în care şi-a dat seama că era înconjurat de poliţişti, însă tentativa de suicid a eşuat.

Conform reprezentanţilor spitalului din Boston în care este internat, suspectul atentatelor de la Boston prezintă două răni majore: una la nivelul gâtului, pe care şi-a făcut-o încercând să se sinucidă, şi una la picior, pe care a căpătat-o în schimbul de focuri în care fratele său şi-a pierdut viaţa, scrie Daily Mail.

Potrivit unor surse, Dzhokhar Tsarnaev şi-a băgat pistolul în gură şi a tras în clipa în care a realizat că era încercuit de poliţiştii americani.
--------------------------------

Tânărul de 19 ani Dzhokhar Tsarnaev, unul din cei doi fraţi suspectaţi de atacul din timpul maratonului de la Boston, a fost rănit la gât şi limbă în timpul acţiunilor organizate de poliţie pentru capturarea sa şi nu poate răspunde întrebărilor anchetatorilor.
 
Cel mai mic din cei doi fraţi Tsarnaev este internat la Centrul medical Beth Israel Deaconess din Boston, sub strictă supraveghere, după ce a fost capturat vineri, în Watertown, după o acţiune poliţienească fără precedent. 
 
'Este în stare gravă. Nu poate încă vorbi. Avem milioane de întrebări care trebuie lămurite', a declarat guvernatorul statului Massachusetts, Deval Patrick. 
 
Autorităţile ar fi vrut să îl inculpe sâmbătă, iar Federal Public Defender Office şi-a anunţat disponibilitatea a-i asigura lui Dzhokhar Tsarnaev apărarea în justiţie, aşa cum se întâmplă în general în cazul celor care nu îşi pot angaja avocat. 
 
După ce poliţia a reuşit să-l prindă pe cel de-al doilea suspect de comiterea atacurilor de la maratonul de lunea trecută de la Boston, viaţa a reintrat în normal în zonă. Simbolic, echipa de baseball Red Sox din Boston a jucat pe terenul său din Fenway Park, prima oară după atentat. Sportivii, care au jucat împotriva City Royals din Kansas, au adus un omagiu emoţionant victimelor de la maraton.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close