Antena 3 CNN Externe Suspectul atacului de la New York: ”Am vrut să văd oameni murind”

Suspectul atacului de la New York: ”Am vrut să văd oameni murind”

„Am vrut să văd oameni murind chiar în faţa nenorocitului meu chip”, a afirmat Frank James, suspectul în vârstă de 62 de ani, înainte de atacul de la metroul din Brooklyn, într-unul dintre numeroasele video-uri pe care le-a postat pe reţelele de socializare.

Suspectul atacului de la New York: ”Am vrut să văd oameni murind”
Sursa foto: Poliția din New York
de Alexandra Ionescu    |    13 Apr 2022   •   15:36

„Am făcut multe prostii în care pot spune că vreau să ucid oameni. Am vrut să văd oamenii murind imediat în faţa mea”, a spus el în cel mai recent videoclip al său, încărcat pe 11 aprilie.

Într-un alt videoclip, încărcat în martie, relatează Newsweek, afirmă că „se întoarce în zona de pericol, ca să zic aşa, şi declanşez o mulţime de gânduri negative”„sufăr de un caz sever de PTSD după toate acestea. Am trecut prin de-a lungul anilor”.

James a menţionat că a fost pacient la o clinică de sănătate mintală, la una dintre clinicile din New York şi că, după ce a mers acolo pentru ajutor, a plecat cu mai multe probleme decât înainte, informează Mediafax.

În alte videoclipuri, a susţinut că albii îi privesc pe negrii ca pe nişte sclavi şi „nu ar trebui să aibă niciun contact unii cu alţii”, în timp ce pe profilul său de Facebook, Profitofdoom008, a folosit termeni rasişti, pentru a se referi la poporul mexican şi a ameninţat că va împuşca un bărbat care credea el că făcuse o greşeală.

×
Subiecte în articol: atac New York Brooklyn metrou SUA
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close