Antena 3 CNN Externe Suspect reținut în cazul exploziei din Franța. Anunțul făcut de autorități

Suspect reținut în cazul exploziei din Franța. Anunțul făcut de autorități

Suspect reținut în cazul exploziei din Franța. Anunțul făcut de autorități
Sursa foto: sursă foto: Twitter
27 Mai 2019   •   12:03

Poliţia franceză a arestat, luni, un bărbat suspectat că s-a aflat la originea exploziei produse vineri la Lyon şi soldate cu 13 răniţi, a anunţat ministrul de interne francez Christophe Castaner, citat de Reuters. 

Potrivit poliţiei, explozia a avut loc pe o stradă pietonală din centrul oraşului, unul din cele mai mari din Franţa. Parchetul francez a indicat că deflagraţia, care a avut loc în jurul orei locale 17:30 (15:30 GMT), ar fi putut fi provocată de un colet-capcană. 

Camerele de supraveghere video au înregistrat imagini cu un bărbat cu faţa parţial acoperită, aflat pe o bicicletă, care a lăsat un colet-capcană în apropierea unei brutării situate la o intersecţie din Lyon. 

Cazul este investigat de procurorii antiterorism francezi date fiind circumstanţele atacului, comis în plină zi, şi folosirea unei încărcături explozive capabile să rănească cu cuie sau şuruburi un număr mare de persoane. 

Citește Și Alertă în Franța.Cel puțin 13 victime, după o explozie în centrul orașului Lyon. Parchetul a indicat că deflagraţia ar fi putut fi provocată de un colet-capcană - VIDEO

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: suspect
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close