Antena 3 CNN Externe Suspectul din atacul de la Londra, acuzat de crimă şi tentativă de omor

Suspectul din atacul de la Londra, acuzat de crimă şi tentativă de omor

Suspectul din atacul de la Londra, acuzat de crimă şi tentativă de omor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Aug 2016   •   15:56

Tânărul norvegian de origine somaleză care miercuri noaptea a atacat cu un cuţit mai multe persoane la Londra, ucigând una dintre ele şi rănind alte cinci, a compărut sâmbătă în faţa unei instanţe din capitala britanică, transmite DPA.

Zakaria Bulhan (19 ani), rezident în districtul Tooting din sud-vestul Londrei, a fost pus sub acuzare pentru crimă şi tentativă de omor. Victima este o femeie de 64 de ani cu cetăţenie americană, Darlene Horton.

În incident au mai fost răniţi doi australieni, un american, un israelian şi un britanic.

Instanţa a decis ţinerea suspectului în arest până la următoarea înfăţişare, prevăzută pentru săptămâna viitoare, după ce Bulhan şi-a confirmat identitatea şi a declarat că a înţeles acuzaţiile care i se aduc.

Zakaria Bulhan, care părăsise Norvegia în 2002 şi trăia în Londra de mai mulţi ani, a atacat miercuri noaptea cu un cuţit mai multe persoane în Russell Square din Londra, în apropiere de British Museum. Poliţia metropolitană din Londra a declarat la scurt timp după incident că 'sănătatea mintală (a agresorului) a fost un element în acest atac oribil'.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: atacator suspect tentativa de omor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close