Antena 3 CNN Externe Taisia Tatarin, poliţista de 22 de ani din Cernăuţi, împuşcată în cap de un pedofil, în curtea unei şcoli

Taisia Tatarin, poliţista de 22 de ani din Cernăuţi, împuşcată în cap de un pedofil, în curtea unei şcoli

Caz şocant în oraşul ucrainean Cernăuţi. O poliţistă de doar 22 de ani, şi-a pierdut viaţa în timpul unei misiuni. Tânăra a fost chemată să intervină în cazul unui bărbat care ar fi molestat mai mulţi elevi în curtea unei şcoli, acolo unde a fost împuşcată de pedofil. Ulterior, agresorul a fost şi el împuşcat mortal de colegii poliţistei.

Taisia Tatarin, poliţista de 22 de ani din Cernăuţi, împuşcată în cap de un pedofil, în curtea unei şcoli
Sursa foto: Centrul Media BucPress Cernăuți/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2022   •   15:28

Taisia Tatarin se alăturase poliției în urmă cu doar doi ani.

Deşi era conştientă de riscurile meseriei sale, nu s-ar fi aşteptat niciodată la un asemenea sfârşit tragic, spun apropiaţii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Soarta i-a pregătit totuşi un alt deznodământ în momentul în care a fost chemată să intervină la o școală din localitate, unde un bărbat ar fi molestat mai mulţi elevi.

Tânăra şi colegul său de patrulare l-au localizat repede pe pedofil, însă nu au ştiut că acesta era înarmat. Când şi-a dat seama că e urmărit, individul a tras mai multe focuri de armă către polițiști și a împușcat-o pe Taisia în cap.

Pentru tânăra de 22 de ani medicii nu au mai putut face nimic. Colegul ei a fost și el rănit și a fost internat în spital. Imediat după crimă, bărbatul a fugit, însă la scurt timp a fost găsit de colegii tinerei ucise.

A deschis din nou focul asupra celor care voiau să-l prindă, numai că de data aceasta a fost împușcat mortal.

Potrivit autorităților, ucigaşul avea 53 de ani și era originar din Crimeea, dar avea domiciliul în Jîtomîr, la aproape 400 de kilometri de Cernăuți.

Crima sa a stârnit un val de reacţii în comunitatea din Cernăuţi.

Potrivit presei locale, colegii și apropiații tinerei polițiste au postat pe rețelele de socializare numeroase mesaje în care își exprimă durerea.
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close