Antena 3 CNN Externe Tânăr american ucis în bătaie pentru un selfie, în timp ce se afla în Grecia. Ce au surprins camerele de supraveghere

Tânăr american ucis în bătaie pentru un selfie, în timp ce se afla în Grecia. Ce au surprins camerele de supraveghere

Tânăr american ucis în bătaie pentru un selfie, în timp ce se afla în Grecia. Ce au surprins camerele de supraveghere
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com/Fox News
12 Iul 2017   •   19:08

Tânărul american Bakari Henderson, în vârstă de 22 de ani, a fost ucis de un grup de 15 bărbați, din cauza unui conflict izbucnit de la un selfie într-un bar din Zakynthos, a transmis poliția greacă, citată de The Washington Post.

Cearta a început după ce tânărul a cerut să facă o fotografie cu o chelneriță. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată că tânărul a fost omorât în bătaie în doar 30 de secunde.

În urma incidentului, nouă bărbați au fost arestați și acuzați de omoruri intenționate.

Poliția din Laganas, un sat turistic de pe insula Zakynthos, susține că tânărul își vedea de treburile sale când a fost atacat de grupul de suspecți.

Doi suspecți, un barman de 34 de ani din Grecia și un gardian de securitate de 32 de ani, cetățean britanic de origine sârbă, au fost imediat arestați. Alte șase persoane, sârbi cu vârste între 18 și 25 de ani, au fost arestate, după ce au fost identificate din videoclipuri de supraveghere, iar poliția a percheziționat hotelul în care locuiau.

×
Subiecte în articol: arest selfie local Grecia ucis american
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close