Antena 3 CNN Externe Tânăr înarmat ce se îndrepta spre o paradă gay, arestat în Statele Unite după atacul homofob soldat cu 50 de morţi

Tânăr înarmat ce se îndrepta spre o paradă gay, arestat în Statele Unite după atacul homofob soldat cu 50 de morţi

Tânăr înarmat ce se îndrepta spre o paradă gay, arestat în Statele Unite după atacul homofob soldat cu 50 de morţi
13 Iun 2016   •   17:04

Un tânăr american care se deplasa cu arme de foc, substanţe chimice şi explozibil spre locul în care se desfăşura o paradă gay, în California, a fost arestat la doar o zi după masacrul homofob din Florida, soldat cu 50 de morţi, inclusiv atacatorul.

James Wesley Howell, în vârstă de 20 de ani, din statul Indiana, avea asupra sa trei arme semiautomate, substanţe chimice şi explozibil.

Individul a fost arestat în Santa Monica, în timp ce se îndrepta spre Los Angeles, unde ar fi urmat să comită un atac la o paradă gay, informează Fox News.

Bărbatul a fost arestat la doar 24 de ore după ce un individ homofob a omorât 49 de persoane la un club gay din oraşul Orlando, în statul Florida.

Conform familiei atacatorului, bărbatul era nemulţumit de legalizarea căsătoriilor gay, dar autorităţile încearcă să prezinte atacul ca fiind de tip terorist.

În contextul în care autorităţile încearcă să găsească legături ale atacatorului cu reţeaua teroristă Stat Islamic, tatăl acestuia, Mir Siddique, a explicat că fiul său nu suporta să vadă gesturi intime ale unor homosexuali în spaţii publice. "Însă Dumnezeu va pedepsi homosexualitatea. Nu oamenii trebuie să facă acest lucru", a spus el.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: tanar arestat inarmat parada gay
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close