Antena 3 CNN Externe Un tânăr din Maroc și-a îndesat sticle de plastic în pantaloni pentru a pluti până în Spania

Un tânăr din Maroc și-a îndesat sticle de plastic în pantaloni pentru a pluti până în Spania

Un tânăr migrant din Maroc și-a îndesat sticle de plastic în pantaloni pentru a pluti până la țărmul spaniol, pe fondul unui conflict între Maroc și Spania.

Un tânăr din Maroc și-a îndesat sticle de plastic în pantaloni pentru a pluti până în Spania
Sursa foto: DailyMail
de Adelina Miron    |    20 Mai 2021   •   22:26

În imaginile apărute în spațiul public se poate vedea cum tânărul plânge în timp ce înoată spre țărm și se agață de o geamandură, înconjurat de sticle de plastic care plutesc, atașate de hainele lui.

Băiatul este unul dintre miile de oameni care au încercat să treacă din Maroc în orașul spaniol Ceuta în această săptămână, după ce polițiștii de frontieră au fost în mod deliberat înlăturați.

După ce a ajuns la mal, ieri, băiatul și-a scos sticlele de plastic îndesate în pantaloni, a trecut pe lângă soldații spanioli și a încercat să escaladeze desculț un zid, înainte de a fi reținut.

De luni, 8.000 de migranți au ajuns în Ceuta din Maroc, provocând scene haotice, în timp ce autoritățile se luptau să gestioneze afluxul fără precedent, transmite DailyMail.

Fenomenul migrației se întâmplă pe fondul unui conflict diplomatic între cele două țări în legătură cu decizia Spaniei de a oferi tratament medical unui lider militant care se luptă cu Marocul de zeci de ani.

 

×
Subiecte în articol: migrant maroc Spania
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close