Antena 3 CNN Externe Un tânăr moldovean a murit, după ce a rămas cu capul blocat într-un tomberon cu haine folosite, în Italia

Un tânăr moldovean a murit, după ce a rămas cu capul blocat într-un tomberon cu haine folosite, în Italia

Un tânăr moldovean, de doar 29 de ani, a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a rămas blocat cu capul într-un tomberon cu haine folosite, în Italia.

Un tânăr moldovean a murit, după ce a rămas cu capul blocat într-un tomberon cu haine folosite, în Italia
Sursa foto: Corrieredelveneto.corriere.it
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2022   •   14:53

Incidentul s-a petrecut în noaptea zilei de vineri spre sâmbătă, 14 mai 2022. Omul a rămas cu capul blocat într-un tomberon de haine folosite situat pe via Spalti din Mestre, lângă Veneția.

Inițial, oamenii legii au crezut că este vorba de un om fără adăpost, dar, ulterior, s-a constat că tânărul avea o casă, o familie și un loc de muncă. Dispariția sa fusese semnalată de rude cu câteva zile înainte de această tragedie, scrie publicația Il Gazzettino.

Oamenii legii au transmis că bărbatul a fost văzut de un trecător. Avea capul în tomberon și restul corpului afară.

Au fost alertate atât serviciile medicale, cât și pompierii. Când au ajuns la fața locului, salvatorii au tăiat capacul tomberonului respectiv cu o foarfecă pentru descarcerări.

Din păcate, medicii nu l-au putut salva. Polițiștii din Mestre au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea victimei și circumstanțele în care s-a produs tragicului accident. Ei au reușit să obțină imagini video de la o cameră din apropiere.

Astfel, au constat că omul avea asupra lui o lanternă și a întrat în tomperonul Caritas. Este o organizație umanitară din Italia, care colectează și distribuie haine folosite, între altele.

Capacul acestor tomberoane se deschide din exterior spre interior și, după ce a reușit să pătrundă cu capul, tânărul moldovean a rămas blocat. Presiunea exercitată l-a sufocat și și-a pierdut viața.

Nu este primul accident de acest fel care se petrece în Italia. Nu mai puțin de alți trei oameni au murit în moduri identice. Unul dintre ei era chiar român, iar incidentul a avut loc în anul 2005,în provincia Como din Lombardia. Cu doar o lună înainte de această tragedie a murit în același fel o adolescentă de etnie romă, în vârstă de15 ani, la Milano.

Un copil de numai 10 ani a decedat încercând să pătrundă și el într-un astfel de tomberon, în urmă cu doi ani, la Boltiere, provincia Bergamo din Lombardia.

×
Subiecte în articol: tanar mort Italia tomberon
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close