Antena 3 Externe Un tânăr a rămas fără permisul de conducere la 30 de minute după ce l-a primit, în Franţa

Un tânăr a rămas fără permisul de conducere la 30 de minute după ce l-a primit, în Franţa

de Alin Tarnovschi    |    25 Mai 2021   •   14:03
Un tânăr a rămas fără permisul de conducere la 30 de minute după ce l-a primit, în Franţa Getty Images

Un tânăr în vârstă de 18 ani a rămas fără permisul de conducere la numai 30 de minute după ce l-a primit, într-o localitate din Franţa.

Tânărul s-a bucurat atât de mult după ce a aflat că a obţinut permisul de conducere încât s-a urcat la volanul maşinii şi a plecat într-o plimbare, însă a uitat un mic detaliu.

Totul s-a întâmplat în Villefontaine, o localitate situată lângă oraşul Lyon, în urmă cu câteva zile.

Poliţiştii l-au tras pe dreapta pe proaspătul şofer, iar acesta le-a explicat că nu a primit încă permisul de conducere, însă verificase pe site-ul Poliţiei şi a observat că a fost admis la examen, motiv pentru care a decis să meargă la o plimbare, notează 20minutes.fr.

Poliţiştii au verificat baza de date şi au descoperit că tânărul avea permis de conducere de numai 30 de minute.

Totuşi, tânărul a fost supus unui test, ocazie cu care poliţiştii au descoperit că acesta consumase canabis şi cocaină înainte de a se urca la volan.

Drept urmare, poliţiştii i-au suspendat permisul, l-au amendat cu 600 de euro şi i-au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close