Antena 3 CNN Externe O tânără de 26 de ani a murit subit chiar în fața părinților ei, în Australia: "Voi merge să admir lumea pentru amândouă"

O tânără de 26 de ani a murit subit chiar în fața părinților ei, în Australia: "Voi merge să admir lumea pentru amândouă"

Daniella s-a stins din viață subit, la doar 26 de ani, chiar în fața părinților ei. Mama ei a încercat să îi ofere primul ajutor, însă nu a reușit să o salveze.

O tânără de 26 de ani a murit subit chiar în fața părinților ei, în Australia: "Voi merge să admir lumea pentru amândouă"
Sursa foto: dailymail.co.uk
de Ioana Mircea    |    18 Aug 2023   •   19:40

Daniella Jade Duchatel, în vârstă de 26 de ani, juca cărți într-o seară alături de familia ei în Brisbane, Australia. La un moment data, tânăra a intrat în stop cardiac.

Mama fetei, Kay, a încercat să-i acorde fetei primul ajutor, după ce aceasta s-a prăbușit, dar din păcate nu a reușit. Decesul tinerei de doar 26 de ani a survenit la doar o lună după ce s-a împiedicat și și-a rupt piciorul, în timp ce venea spre casă de la o întâlnire cu prietenii. De atunci, avea o placă introdusă în picior.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Medicii cred că după operație s-a format un cheag de sânge care a călătorit până la plămânul fetei și a provocat o embolie pulmonară. Familia așteaptă rezultatele autopsiei pentru confirmare.

Citește și: Un român și-a turnat benzină pe el și a încercat să se sinucidă în timpul unui apel video cu soția, în Italia

Apropiații nu au întârziat să-i aducă omagii fetei. ”Dragostea și bunătatea ta au fost atât de pure, iar faptul că sunt în preajma ta m-a făcut să vreau să fiu o persoană mai bună. Au fost unele dintre cele mai fericite momente din viața mea. Te iubesc, îngerul meu dulce! Stai liniştită, o să ne revedem! Deocamdată, așa cum mi-ai spus, voi merge să admir lumea pentru amândouă. Îmi e atât de dor de tine, sora mea!”, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: Australia moarte subită
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close