Antena 3 CNN Externe O tânără de aproape 20 de ani a suferit arsuri majore pe tot corpul după ce a încercat să-și salveze câinele

O tânără de aproape 20 de ani a suferit arsuri majore pe tot corpul după ce a încercat să-și salveze câinele

O tânără de aproape 20 de ani a suferit arsuri majore pe tot corpul după ce a încercat să-și salveze câinele dintr-un izvor cu apă fierbinte în Parcul Național Yellowstone.

O tânără de aproape 20 de ani a suferit arsuri majore pe tot corpul după ce a încercat să-și salveze câinele
Sursa foto: Pexel
de Alexandra Ionescu    |    07 Oct 2021   •   21:11

Femeia a fost scoasă din apă de tatăl ei, și dusă la un spital din apropiere cu ”arsuri puternice” pe tot corpul. Tânăra de aproape 20 de ani a sărit într-o apă clocotită pentru a-și salva câinele, care ulterior a murit.

Autoritățile investighează incidentul, ultimul dintr-o serie similare.

Femeia ar fi ieșit din mașină să alerge după câinele ei. A intrat într-un izvor termal pentru a-l recupera, lucru care a dus la arsuri puternice pe umeri și pe picioare. 

Deși numele femeii nu a fost dat publicității de către serviciile parcului, o campanie GoFundMe a fost înființată pe numele ei pentru a o ajuta să-și plătească serviciile medicale. Ea a fost identificată ca Laiha Slayton.

”Tatăl nostru a salvat-o extrem de repede. E foarte norocoasă. Tata i-a salvat viața” a scris sora tinerei pe Instagram.

Site-ul parcului Yellowstone a precizat că mai mult de 20 de oameni au suferit arsuri în izvoarele termale. Aici au murit mai mulți oameni decât în orice alt parc natural, potrivit BBC.

 

×
Subiecte în articol: yellowstone SUA caine
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close