Antena 3 CNN Externe O tânără din Austria a vrut să cumpere o pâine cu arpagic, dar a fost la un pas de infarct când a ajuns la casă și a văzut prețul

O tânără din Austria a vrut să cumpere o pâine cu arpagic, dar a fost la un pas de infarct când a ajuns la casă și a văzut prețul

O tânără a mers la un supermarket din Austria pentru a-și cumpăra pâine cu arpagic, dar când a ajuns la casă să o plătească, a aflat că produsul costa cât o vilă. apartament!

O tânără din Austria a vrut să cumpere o pâine cu arpagic, dar a fost la un pas de infarct când a ajuns la casă și a văzut prețul
Sursa foto: Heute
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Dec 2022   •   16:37

Aleksandra, în vârstă de 25 de ani, a trecut prin emoții copleșitoare când a mers la un supermarket din cartierul Brigittenau să-și cumpere pâine cu arpagic.

Când a ajuns cu pâinea la casa cu autotaxare, tânăra a observat că trebuie să plătească 337.186 de euro, notează Heute.

„Ecranul spunea că ar trebui să plătesc 337.186 de euro, cât prețul unui apartament. Nu știam dacă să râd sau să plâng. Am fost blocată, la un pas de infarct”, a spus tânăra.

După ce a văzut prețul uriaș, femeia a cerut ajutorul unui angajat, acesta fiind, la rândul său, uimit de valoarea produsului.

„Nici bărbatului nu i-a venit să creadă și și-a chemat un alt coleg. Toți au făcut o fotografie cu ecranul”, a mai adăugat Aleksandra.

Ulterior, angajații au descoperit că eroarea era produsă de calculul greutății, valoarea afișată fiind de 718.946 de kilograme.

În final, tânăra a plătit pentru pâinea cu arpagic doar 68 de eurocenți, iar angajații s-au ocupat de remedierea problemei de la casa de taxare.

×
Subiecte în articol: Austria paine arpagic pret urias
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close