Antena 3 CNN Externe Tânără condamnată la trei ani de închisoare, după ce a minţit că a fost violată

Tânără condamnată la trei ani de închisoare, după ce a minţit că a fost violată

Tânără condamnată la trei ani de închisoare, după ce a minţit că a fost violată
Sursa foto: Foto: .express.co.uk
15 Iul 2010   •   17:20

O tânără din Marea Britanie a fost condamnată la trei ani de închisoare, după ce a minţit că a fost agresată sexual. În urma acuzaţiilor de viol, poliţia a declanşat o amplă anchetă ce a condus la arestarea a patru oameni nevinovaţi.

Potrivit autorităţilor citate de Daily Mail, Leyla Ibrahim, în vârstă de 22 de ani, a fost necinstită de la primul până la ultimul moment. Tânăra a spus că a fost atacată în timp ce mergea pe jos noaptea către casă.

Se pare că fata, care lucrează la o staţie de benzinărie din Carlisle, a vrut să le dea o lecţie prietenilor săi care, în ianuarie anul trecut, au refuzat să o conducă acasă. Ea le-a spus detectivilor că a fost doborâtă la pământ pe o cărare şi agresată sexual de doi tineri.

Autorităţile au început să aibă îndoieli în momentul în care au descoperit că presupusa victimă cumpărase cu ajutorul cardului o foarfecă identitică cu cea găsită în zona aşa-zisei agresiuni şi pe care au fost găsite fibre de îmbrăcăminte ale "victimei".

Deşi este însărcinată în şapte luni, Leyla Ibrahim a fost condamnată la trei ani de închisoare. "Fiecare afirmaţie falsă de viol sau de asalt sexual grav creşte calvarul acelor femei care au fost victima unei astfel de crime îngrozitoare şi face mai greu de dovedit o infracţiune care într-adevăr a avut loc?, i-a spus judecătorul acuzatei.

?Comportamentul dumneavoastra pe parcursul acestei proceduri a fost iresponsabil şi mulţi ar spune chiar rău", a adăugat acesta.

Antena3.ro



 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie viol
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close