Antena 3 CNN Externe Tânără de 22 de ani, împușcată mortal în timp ce pleca de la protestul în memoria lui George Floyd

Tânără de 22 de ani, împușcată mortal în timp ce pleca de la protestul în memoria lui George Floyd

O tânără de 22 de ani a murit împușcată, la scurt timp după ce a plecat de la un protest organizat în memoria lui George Floyd, afro-americanul care a murit din cauză că un polițist l-a imobilizat și a stat cu genunchiul pe gâtul lui minute întregi.

Tânără de 22 de ani, împușcată mortal în timp ce pleca de la protestul în memoria lui George Floyd
Sursa foto: Facebook
de Claudia Simion    |    03 Iun 2020   •   10:36

Italia Marie Kelly s-a alăturat protestului respectiv, duminică seara, după ce a terminat munca, a povestit mătușa ei, potrivit TheSun.

După ce a plecat de la protest, chiar în timp ce se urca în mașina unui prieten, un glonț i-a ajuns tinerei în piept și a ucis-o pe loc. Medicii nu au reușit să o resusciteze.

Oamenii legii au anunțat că investighează acest caz.

„Ea era mereu zâmbitoare, râdea mereu. De aceea este atât de trist că a fost ucisă într-un mod atât de violent”, a spus mătușa tinerei.

Potrivit surorii ei, Marie Kelly ar fi fost împușcată de un protestatar. “Un protestatar a împușcat-o pe sora mea! Un protestatar! Cum poți să fii atât de supărat pe poliție, încât să îi rănești pe toți ceilalți”.

Manifestaţiile au luat amploare în mai multe mari oraşe americane, vineri seară, după moartea de la începutul săptămânii a afro-americanului George Floyd, ca urmare a unei arestări la Minneapolis, chiar dacă un poliţist a fost arestat pentru omor involuntar după mai multe zile de revolte.

×
Subiecte în articol: George Floyd
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close