Antena 3 CNN Externe O tânără dispărută de 9 ani a fost găsită moartă, zidită în pereţii unei case, după ce criminalul ei a ucis din nou

O tânără dispărută de 9 ani a fost găsită moartă, zidită în pereţii unei case, după ce criminalul ei a ucis din nou

O tânără dispărută în urmă cu nouă ani a fost găsită moartă, zidită în pereţii unei case, după ce criminalul ei a ucis o altă femeie şi, în timpul interogatoriului, a recunoscut şi prima crimă.

O tânără dispărută de 9 ani a fost găsită moartă, zidită în pereţii unei case, după ce criminalul ei a ucis din nou
Sursa foto: elespanol.com | Facebook
de Georgiana Adam    |    07 Iun 2023   •   15:48

Tânăra, care avea 22 de ani la data dispariţiei, respectiv pe 7 iulie 2014, a vorbit pentru ultima dată cu familia sa, aflată în Italia, în aceeaşi zi, iar apoi a dispărut fără urmă.

Sibora Gagani, de origine albaneză, locuia împreună cu iubitul ei, un bărbat italian care era mai mare cu 23 de ani decât ea, într-o casă din Torremolinos, Malaga, în Spania.

În iulie 2014, italianul a vorbit cu mama tinerei şi i-a spus că aceasta a decis să se întoarcă în Italia şi că nu şi-a luat lucrurile cu ea. De asemenea, telefonul Siborei a rămas închis din ziua în care a dispărut fără urmă.

Mai mult, tânăra i-ar fi spus mamei sale că italianul se poartă urât cu ea şi chiar a lovit-o, astfel că familia l-a considerat întotdeauna pe acesta principalul suspect în cazul dispariţiei.

Misterul a fost desluşit după nouă ani, respectiv pe 17 mai 2023, atunci când, în aceeaşi localitate din Malaga, Spania, italianul a înjunghiat mortal o altă tânără, în vârstă de 28 de ani. Criminalul a fost arestat, iar în timpul interogatoriului a recunoscut că a mai ucis în trecut, moment în care a recunoscut tot ce s-a întâmplat cu Sibora Gagani.

Bărbatul a povestit că în iulie 2014 a omorât-o pe iubita sa de la acea vreme, i-a băgat trupul într-o cutie de lemn şi apoi a zidit-o în pereţii casei, notează elespanol.com.

Pentru a găsi cadavrul tinerei, poliţiştii spanioli au folosit echipamente cu raze X cu care au scanat întreaga casă. Trupul neînsufleţit a fost transportat ulterior la morgă pentru teste ADN care să confirme identitatea.

×
Subiecte în articol: crimă Malaga Spania
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close