Antena 3 CNN Externe Tânără însărcinată, urmărită și lovită fără milă pe o stradă din Londra | VIDEO

Tânără însărcinată, urmărită și lovită fără milă pe o stradă din Londra | VIDEO

O cameră de supraveghere din Stamford Hill, Londra, a surprins momentul în care un individ urmăreşte și apoi atacă o tânără de origine evreică, în vârstă de 20 de ani, însărcinată. Acesta îi pune o față de pernă pe cap și începe să o lovească pe femeie cu pumnii în burtă.

Tânără însărcinată, urmărită și lovită fără milă pe o stradă din Londra | VIDEO
Sursa foto: DailyMail
de Mia Lungu    |    22 Mar 2021   •   16:57

Scenele violente au avut loc joi, iar poliția din Stamford Hill a făcut un apel către populaţie, în speranţa că cineva deţine informaţii care pot duce la prinderea agresorului. Aceștia încearcă să stabiliească dacă atacul a fost unul rasial, potrivit DailyMail.

În înregistrarea publicată de presa britanică, se vede cum tânăra evreică în vârstă de 20 de ani intră pe o alee şi se apropie de zona unde era instalată camera de supraveghere. O urmează, la mică distanță, un bărbat de aproximativ 50 de ani, care trage după el un cărucior pentru cumpărături.

La un moment dat, individul, care ținea în mână o față de pernă, grăbește pasul, îi acoperă femeii capul cu bucata de material, apoi se năpustește asupra ei și o lovește în mod repetat cu pumnii în stomac.

Tânăra reușește cu greu să scape din mâinile atacatorului și fuge. La fel face și agresorul, care se face nevăzut pe străduțele din zonă.

Oamenii legii au apelat la populație sperând să dea de martori și informații care să-i ajute la prinderea agresorului

"Detectivii fac cercetări după ce o femeie a fost agresată pe o stradă din Hackney. Poliția a fost chemată la scurt timp după ora 19:00, joi, 18 martie, cu privire la un atac care a avut loc pe Manor Road din Stamford Hill.

Victima, o femeie de 20 de ani, a informat ofițerii că a fost abordată din spate de suspect, care i-a pus o pânză sau o pernă deasupra capului înainte de a o agresa. Femeia a fost dusă la spital pentru a primi tratament pentru răni ușoare.

Ofițerii efectuează o serie de cercetări și examinează camerele de supraveghere din zona locală. Nu au existat arestări și ancheta continuă. Toți cei care au informații sunt rugați să sune poliția." se arată în comunicatul autorităților.

×
Subiecte în articol: tanara insarcinata atacata strada Londra agresor
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close