Antena 3 CNN Externe Tânără, filmată în timp ce a ieșit cu un urs la pescuit, cu barca

Tânără, filmată în timp ce a ieșit cu un urs la pescuit, cu barca

O tânără din Rusia şi-a făcut un prieten la care nu mulţi s-ar aştepta, un urs. De doi ani de zile aceştia sunt practic de nedespărţit,  iar recent au fost împreună şi la pescuit.

Tânără, filmată în timp ce a ieșit cu un urs la pescuit, cu barca
Sursa foto: Instagram/ dichkaaaaa
de Viorel Aydan Cioroi    |    27 Iul 2021   •   12:59

Perechea inedită poate fi văzută într-o barcă, pe un lac din sudul Siberiei. Ambii țin undițele în mână, iar ursul Archie stă liniștit, în timp ce femeia îl îmbrățișează.

Animalul se comportă asemenea unui om şi, pentru că nu poate fi eliberat în sălbăticie, acesta a devenit un membru cu drepturi depline al familiei.

Ursul a fost salvat dintr-un parc de animale sălbatice. Femeia a declarat că Archie este, în prezent, unul dintre cei mai buni companioni ai ei. 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Veronika Dichka (@dichkaaaaa)

„Mă vede ca pe un membru al familiei sale, împărțim mâncare, el doarme în brațele mele când îi este frică și se ascunde în spatele meu. L-am salvat din parcul safari, dar nu-l putem elibera în sălbăticie, deoarece a trăit în captivitate toată viața sa.

Archie petrece fiecare zi cu noi și este îndrăgostit nebunește de apă. Îi place foarte mult când îl duc în locuri noi, așa că această filmare a fost o plăcere pentru el!" , a spus Veronika Dichka, salvatăarea ursului.

×
Subiecte în articol: Rusia urs pescuit barca
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close