Antena 3 CNN Externe O tânără de 17 ani a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă: "Era o fată minunată, un înger"

O tânără de 17 ani a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă: "Era o fată minunată, un înger"

O tânără de 17 ani din Marea Britanie a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă. Deși poliția încă nu a făcut o identificare formală, familia a fost anunțată cu privire la decesul ei.

O tânără de 17 ani a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă: "Era o fată minunată, un înger"
Sursa foto: Twitter/h24news_ie
de Alexandra Ionescu    |    14 Sep 2021   •   11:22

Amy Hall, o adolescentă în vârstă de 17 ani a dispărut acum 2 zile din Derbyshire, Marea Britanie. Poliția a fost anunțată imediat.

Cu lacrimi în ochi bunicul ei a descris-o ca pe un ”înger”.

”Suntem cu toții dărâmați. Era o fată minunată. Un înger!”.

”Am sperat cu toții că va fi găsită nevătămată. Mi se frânge inima când mă gândesc că avea o viață întreagă înainte”, a spus Richard Hughes, vecinul familiei.

”Nu pot să cred că spun asta, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ajutat la căutarea ei. Trupul lui Amy a fost găsit mai devreme, a murit. Îmi pare rău că trebuie să v-o zic așa. Multe mulțumiri tuturor, pentru ceea ce ați făcut", a scris mama lui Amy pe Facebook. 

"Trupul a ceea ce pare a fi adolescenta dispărută Amy Hall a fost găsit. Familia a fost anunțată și gândurile noastre se îndreaptă către ei. Urmează și identificarea formală,însă credem că nu există suspiciuni privind circumstanțele decesului", au transmis reprezentanții poliției din Derbyshire, potrivit The Sun.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie fata moarta disparitie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close