Antena 3 CNN Externe O tânără însărcinată a murit din cauza părului lung, chiar în timp ce încerca să se angajeze

O tânără însărcinată a murit din cauza părului lung, chiar în timp ce încerca să se angajeze

O tânără însărcinată, în vârstă de 21 de ani, a murit din cauza părului lung, chiar în timp ce încerca să se angajeze la o fabrică din Belarus.

O tânără însărcinată a murit din cauza părului lung, chiar în timp ce încerca să se angajeze
Sursa foto: east2west news
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2022   •   21:11

Tânăra din oraşul Borisov (Belarus) încerca să se angajeze la o fabrică de electrozi, iar tragedia s-a produs chiar în timp ce şefii îi arătau echipamentele şi zonele de lucru.

La un moment dat, părul lung al tinerei s-a prins într-un echipament, apoi s-a înfăşurat în jurul gâtului şi a sugrumat-o.

În câteva secunde, tânăra a fost ucisă de propriul păr, iar medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Mama tinerei, Olga, a povestit că părul strâns în jurul gâtului i-a provocat răni foarte grave, iar medicii i-au explicat că moartea a survenit rapid.

Tatăl fetei i-a acuzat pe angajaţii de la fabrică că au încălcat regulile şi că ar fi trebuit să ştie că echipamentele sunt periculoase, putând să o avertizeze pe fiica sa să îşi strângă părul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Comitetul de Investigaţii din Belarus a explicat că tragedia s-a produs într-un moment în care un angajat al fabricii s-a oprit pentru câteva secunde lângă echipament.

"Un angajat, care îi arăta tinerei cum funcţionează echipamentele, s-a oprit pentru a scrie o notă într-un registru. Când s-a întors, femeia era deja pe podea, inconştientă, iar părul ei era prins în maşină".

Fabrica a plătit pentru înmormântarea tinerei care era însărcinată în şapte săptămâni.

×
Subiecte în articol: Belarus
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close