Antena 3 CNN Externe O tânără însărcinată a fost decapitată cu secera de fratele său mai mic, în India. Ucigașul și-ar fi făcut selfie cu capul retezat

O tânără însărcinată a fost decapitată cu secera de fratele său mai mic, în India. Ucigașul și-ar fi făcut selfie cu capul retezat

Poliția indiană a arestat un adolescent suspectat că și-a ucis prin decapitare sora mai mare, care era însărcinată, relatează BBC.

O tânără însărcinată a fost decapitată cu secera de fratele său mai mic, în India. Ucigașul și-ar fi făcut selfie cu capul retezat
Sursa foto: Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Dec 2021   •   15:38

Drama s-a petrecut în statul indian Maharashtra situat în vestul țării.

Femeia ucisă avea 19 ani și s-a măritat cu un bărbat fără a avea acordul familiei.

Conform celor stabilite de anchetatori, tânăra fierbea ceai pentru mama și fratele său, când acesta din urmă a atacat-o cu o seceră.

După crimă, fratele și mama s-au predat poliției.

Anchetatorii suspectează că fratele ucigaș și-a făcut un selfie cu capul victimei.

Adolescentul a fost trimis într-un centru de detenție preventivă pentru minori, după ce avocatul său a indicat poliției că suspectul ar avea mai puțin de 18 ani.

Un reprezentant al poliției a anunțat că va contesta decizie la tribunal, întrucât anchetatorii au găsit un document care atestă că tânărul este de vârstă adultă.

Mama celor doi a fost trimisă în arest.

O căsătorie respinsă de familie, din motive de bani

Tânăra care a căzut victimă răzbunării familiale a fugit de acasă în luna iunie și s-a căsătorit cu iubitul ei, după ce familia ei s-a opus relației. Deși cei doi aparțineau aceleiași caste, familia fetei nu l-a aprobat pe mire, deoarece familia lui era mai săracă decât a lor.

Tânăra căsătorită a avut puține contacte cu membrii familie sale după oficializarea relației. 

Totuși, mama sa a vizitat-o cu o săptămână înainte de crimă. Potrivit poliției, femeia știa că fiica ei este însărcinată.

BBC notează că sute de oameni sunt uciși anual în India pentru că se căsătoresc sau au relații cu persoane respinse de familiile lor.

Aceste acte sunt adesea numite adesea "crime de onoare", cu trimitere la cutumele familiare încă adânc înrădăcinate în societatea indiană.

În statul Uttar Pradesh s-a petrecut în luna martie un caz asemănător cu cel din Maharashtra. 

Poliția a arestat atunci un bărbat care și-ar fi ucis fiica prin decapitare pentru că aceasta avea o relație cu care tatăl nu era de acord. 

×
Subiecte în articol: tânără decapitată Maharashtra
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close