Antena 3 CNN Externe O tânără a găsit pe Instagram o femeie care semăna perfect cu ea şi apoi a ucis-o pentru a-şi înscena propria moarte

O tânără a găsit pe Instagram o femeie care semăna perfect cu ea şi apoi a ucis-o pentru a-şi înscena propria moarte

O tânără a pus la cale un plan, împreună cu iubitul ei, pentru a-şi înscena propria moarte. Astfel, ea a căutat şi chiar a găsit pe Instagram o femeie care semăna pefect cu ea, apoi a ucis-o şi a făcut pe toată lumea să creadă că ea a fost cea care a murit.

O tânără a găsit pe Instagram o femeie care semăna perfect cu ea şi apoi a ucis-o pentru a-şi înscena propria moarte
Sursa foto: Twitter | X
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Ian 2024   •   18:52

Sharaban K (foto stânga), o femeie germano-irakiană, a fost adusă în fața instanței din Ingolstadt, Germania, împreună cu presupusul ei complice, pentru tragicul eveniment petrecut în august 2022.

Atunci, tânără a căutat pe internet o femeie care să semene cât mai mult cu ea și, prin intermediu altor fete, și-a găsit sosia. A reușit să atragă atenția lui Khadidja O. (foto dreapta), sub pretextul unor discuții despre produse cosmetice, aceasta din urmă ocupându-se cu vânzarea unor astfel de produse prin intermediul blogging-ului.

În ziua crimei, cei doi suspecți au convins-o pe Khadidja O. să meargă cu ei într-o zonă împădurită, acolo unde au înjunghiat-o şi au lăsat-o să moară. Cadavrul bloggeriței a fost descoperit de părinții acesteia într-o zonă rezidențială liniștită de pe malul Dunării.

Conform procurorilor, motivul din spatele acestei crime șocante pare să fie dorința disperată a tinerei de a scăpa de comunitatea religioasă strictă din care făcea parte și de a începe o nouă viață.

Inițial, autoritățile au crezut că victima era Sharaban, însă după o investigație amănunțită, s-a stabilit că este vorba despre Khadidja O., iar crima a fost numită de presa germană "crima sosiei".

Conform Business Insider, tânăra riscă acum închisoare pe viață.

×
Subiecte în articol: Germania crimă
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close