Antena 3 CNN Externe O tânără mamă și-a ucis cinci copii, iar apoi a încercat să își pună capăt zilelor, în Germania

O tânără mamă și-a ucis cinci copii, iar apoi a încercat să își pună capăt zilelor, în Germania

Cinci copii au fost găsiți morți într-un apartament din Germania. Conform autorițăților, mama micuților este suspectul principal. După ce i-a omorât, aceasta ar fi încercat să își ia propria viață, scrie BBC.

O tânără mamă și-a ucis cinci copii, iar apoi a încercat să își pună capăt zilelor, în Germania
Sursa foto: Twitter/JessieWingard
de Diana Dragotescu    |    03 Sep 2020   •   22:30

Trupurile copiilor, trei fete și doi băieți cu vârste cuprinse între 1-8 ani, au fost găsite într-un apartament din Soligen, la 32 de kilometri de orașul Cologne din Gemania. Cea mai tânără victimă este o fetiță de 18 luni.

Din fericire, un al șaselea copil, în vârstă de 11 ani a scăpat nevătămat și se află acum în grija familiei. 

Poliția a fost alertată chiar de bunica copiilor, care trăiește la 60 de kilometri distanță de locul incidentului.

Odată ajunși la fața locului, forțele de ordine au declarat că au fost traumatizate de scena pe care au găsit-o, și șocate de condiția în care se afla apartamentul. Primii ajunși la locul faptei au încercat din răsputeri să resusciteze copii, însă acest lucru a fost în zadar, scrie DailyMail. 

Mama copiilor, suspectul principal. După ce a comis crima, a încercat să își ia viața

Autoritățiile au declarat că mama copiilor, în vârstă de 27 de ani, este suspectul principal în această tragedie care a șocat Germania. După ce a comis crima, mama copiilor a încercat să se sinucidă, aruncându-se în fața unui tren în Dusseldorf.

Femeia a avut nevoie de tratament medical de urgență la un spital din apropiere, unde a fost ținută sub observația ofițerilor de poliție. 

Poliția nu a oferit mai multe detalii iar ancheta este în desfășurare. La fața locului se află zeci de ambulanțe și ofițeri.

„Contextul și detaliile nu sunt cunoscute în acest moment. Ancheta este în desfășurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Stefan Weiand.

 

×
Subiecte în articol: Germania copii crima
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close