Antena 3 CNN Externe Tânără mămică, forţată să îşi sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă, pe o plajă din Brazilia

Tânără mămică, forţată să îşi sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă, pe o plajă din Brazilia

O tânără în vârstă de 21 de ani, mămica unei fetiţe, a fost forţată să îşi sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă, pe o plajă din Brazilia.

Tânără mămică, forţată să îşi sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă, pe o plajă din Brazilia
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    09 Dec 2021   •   10:38

O tânără mămică a fost obligată de ucigaşii ei să îşi sape propriul mormânt, pe o plajă din Brazilia, anunţă un raport al Poliţiei, după ce trupul femeii a fost găsit îngropat în nisip.

Amanda Albach, în vârstă de 21 de ani, a fost găsită moartă şi îngropată pe o plajă din Laguna, Santa Catarina (sudul Braziliei), la aproape trei săptămâni după ce a fost dată dispărută.

Presupusul criminal, reţinut alături de alte două persoane în urmă cu câteva zile, i-a condus pe poliţişti la locul secret în care a fost îngropată tânăra mămică, după ce a recunoscut crima.

Suspectul principal le-a mărturisit anchetatorilor că a ucis-o pe tânăra mămică pentru că se temea că va avea probleme, după ce tânăra i-a fotografiat arma.

"Mobilul crimei urmează să fie stabilit, însă datele iniţiale arată că unul dintre suspecţi a luat această decizie pentru că tânăra cunoştea faptul că el este implicat în traficul de droguri şi i-a fotografiat o armă", a declarat Bruno Fernandes, şeful poliţiei din Santa Catarina.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânără mămică, ucisă şi îngropată pe o plajă

Amanda Albach, mămica unei fetiţe în vârstă de doi ani, a fost văzută pentru ultima dată pe 14 noiembrie, atunci când a participat la o petrecere în Santa Catarina.

În timpul petrecerii, suspectul principal în cazul crimei s-a enervat după ce a văzut-o pe tânără că îi fotografiază arma.

Potrivit Daily Mail, Amanda şi-a petrecut noaptea în locaţia în care a avut loc petrecerea, iar a doua zi ea a fost dusă de suspectul principal şi alte două persoane, pe plaja din Laguna.

Mai mult, ucigaşul a forţat-o pe tânără să sape o groapă pe plajă, apoi a împuşcat-o de două ori şi a îngropat-o în nisip.

Înainte de a fi ucisă, tânăra mămică a trimis un mesaj vocal pe WhatsApp unei nepoate, în care i-a spus că se va întoarce a doua zi acasă, în Curitiba.

×
Subiecte în articol: Brazilia
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close