Antena 3 CNN Externe O tânără mireasă a murit în ziua nunţii din cauza unui obicei bizar şi periculos, în Iran

O tânără mireasă a murit în ziua nunţii din cauza unui obicei bizar şi periculos, în Iran

O tânără mireasă, în vârstă de 24 de ani, a murit în ziua nunţii din cauza unui obicei bizar şi extrem de periculos, în Iran.

O tânără mireasă a murit în ziua nunţii din cauza unui obicei bizar şi periculos, în Iran
Sursa foto: DailyMail | Newsflash
de Georgiana Adam    |    19 Iul 2022   •   11:56

Mahvash Leghaei s-a căsătorit, în urmă cu câteva zile, cu alesul inimii sale, iar cei doi au făcut nunta în oraşul Firuzabad, în sudul Iranului.

La un moment dat, în timpul petrecerii, un văr al mirelui a început să tragă cu o armă automată în aer, acesta fiind un obicei destul de des întâlnit în Orientul Mijlociu, cu toate că este ilegal.

Unul dintre gloanţele trase au lovit-o pe mireasă în cap, iar aceasta a murit pe loc.

"Am avut un apel de urgenţă în legătură cu împuşcături la o nuntă în Firuzabad, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie.

Ofiţerii au descoperit că o persoană a tras mai multe focuri de armă ca parte dintr-un obicei la nuntă, însă din cauze încă necunoscute, acesta a împuşcat trei persoane, doi bărbaţi şi mireasa.

Cel care a tras cu arma a fugit imediat după incident, însă poliţiştii au reuşit să îl prindă. Acesta avea încă asupra sa arma cu care a tras la nuntă", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Firuzabad, potrivit DailyMail.

Potrivit unor rapoarte iniţiale ale Poliţiei, au fost trase două gloanţe iniţial, fără să se întâmple ceva, însă ulterior au mai fost trase câteva gloanţe, unul dintre acestea lovind-o pe mireasă în cap.

Acelaşi glonţ a ieşit din trupul tinerei şi a lovit alţi doi bărbaţi aflaţi în apropiere.

Oficialii iranieni au explicat că tânăra a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde s-a şi stins din viaţă, în timp ce celelalte două victime au scăpat doar cu răni care nu le pun în pericol viaţa.

×
Subiecte în articol: Iran nunta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close