Antena 3 CNN Externe O tânără de 25 de ani a murit în timpul unei operaţii estetice pe care a plătit-o din bani economisiţi

O tânără de 25 de ani a murit în timpul unei operaţii estetice pe care a plătit-o din bani economisiţi

O tânără de 25 de ani, absolventă de Drept, şi-a pierdut viaţa în urma unei operaţii estetice pe care şi-o dorea şi pentru care a economisit bani.

O tânără de 25 de ani a murit în timpul unei operaţii estetice pe care a plătit-o din bani economisiţi
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Sep 2023   •   14:37

Dayana Loy de Oliveira Freire a mers la o evaluare preoperatorie marți, 12 septembrie. O zi mai târziu, în timpul operației sub anestezie, a avut complicații.

Potrivit chirurgului ei de la Spitalul Jacob Facuri din Goiânia, Brazilia, ritmul cardiac i-a încetinit pe măsură ce inciziile de liposucție erau închise. Apoi a suferit un stop cardiac și a murit.

Medicii au încercat să o resusciteze timp de trei ore, dar fără rezultat.

Citeşte şi: "Am cerut ajutor, dar mi s-a spus să mă descurc" | Româncă, atacată cu un cuţit într-un autobuz din Roma, sub privirile indiferente ale şoferului

"Avea 25 de ani, fără nicio boală, era într-o formă perfectă înainte de a intra la operație și a ieșit moartă", a declarat tatăl fetei, conform Mirror

Poliția din statul Goiás investighează acum cazul după ce familia Daianei a raportat incidentul. Ei tratează moartea ei ca "accidentală” până la primirea raportului medico-legal.

Unchiul fetei a spus că Dayana a plătit 50.000 BRL (9624.25 euro) pentru procedură cu banii economisiți. A fost înmormântată în orașul ei natal, Itaberaí, pe 14 septembrie.

×
Subiecte în articol: femeie moarta operatie estetica
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close