Antena 3 CNN Externe O tânără pilot de 22 de ani a aterizat, în mod miraculos, un avion, la peste 2000 de metri altitudine, salvând toți pasagerii

O tânără pilot de 22 de ani a aterizat, în mod miraculos, un avion, la peste 2000 de metri altitudine, salvând toți pasagerii

Manevră aeriană miraculoasă în Italia. O tânără pilot de 22 de ani a reușit să aterizeze avionul turistic pe care îl pilota la o înălțime de peste 2000 de metri și să salveze pe toată lumea.

O tânără pilot de 22 de ani a aterizat, în mod miraculos, un avion, la peste 2000 de metri altitudine, salvând toți pasagerii
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    01 Ian 2023   •   15:03

Trei tineri plecaseră din Trento și zburau spre Belluno cu un avion turistic, însă motorul avionului s-a oprit în timpul zborului, relatează Corriere del Veneto.

Tânăra de 22 de ani, Silvia de Bon, care pilota, a reușit o aterizare în comuna Predazzo, la o altitudine de 2.100 de metri. 

La bordul avionului mai erau fratele tinerei, Mattia, în vârstă de 27 de ani, și prietena acestuia, Giorgia Qualizza, în vârstă de 28 de ani, toți trei din Longarone, Belluno. Cei trei optaseră pentru o excursie post-Crăciun la mare altitudine. 

Cei trei au reușit să iasă din cabina de pilotaj, apoi au urcat într-un refugiu și au așteptat ajutor. 

La scurt timp a sosit un elicopter din Trento și i-a dus la spital. Acolo a rămas internată peste noapte doar pilotul, Silvia de Bon fiind rănită cu cioburile de la geamul spart.

×
Subiecte în articol: pilot avion aterizat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close