Antena 3 CNN Externe O tânără și-a tatuat numele iubitului pe frunte şi are şi un plan în caz că se despart: "Nu-mi vine să cred că am făcut-o"

O tânără și-a tatuat numele iubitului pe frunte şi are şi un plan în caz că se despart: "Nu-mi vine să cred că am făcut-o"

O tânără a dus dragostea pentru iubitul ei la un alt nivel. Ana și-a tatuat numele partenerului pe frunte, iar întregul moment a fost cuprins într-un video, pe care l-a postat ulterior pe rețelele sociale.

O tânără și-a tatuat numele iubitului pe frunte şi are şi un plan în caz că se despart: "Nu-mi vine să cred că am făcut-o"
Sursa foto: TikTok/ Ana Stanskovsky
de Roxana Mihăiescu    |    08 Noi 2023   •   20:18

”Îmi tatuez numele iubitului pe față”, a spus Ana Stanskovsky, în vârstă de 27 de ani, care a devenit virală pe TikTok, după ce a postat un clip în care arăta cum își tatuează numele iubitului ei, Kevin, pe frunte. Filmarea a adunat 19 milioane de vizualizări, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

 Mulți dintre utilizatori sunt de părere că totul a fost o înscenare și că, în realitate, tatuajul este doar o cerneală care se poate spăla cu ușurință, potrivit New York Post.

Citește și: "Vrea să arunce totul în aer". Cum a încercat o tânără să-și împiedice iubitul să meargă la un meci de fotbal, în Franța

”Este o farsă. Nu există sânge sau roșeață”, a scris un utilizator în secțiunea de comentarii.

După valul de critici, femeia a transmis că totul a fost real și că tatuajul este unul permanent.

”Da, este real. Încă nu-mi vine să cred că am făcut-o. Știu că este puțin nebunesc, dar îmi place să-mi exprim sentimentele și cred că dacă iubești cu adevărat pe cineva, ar trebui să arăți asta”, a spus femeia.

@anastanskovsky

My new face tattoo ❤️

♬ original sound - Ana stanskovsky

Ana a ținut să precizeze, sub formă de glumă, că dacă se va despărți de actualul iubit, atunci va fi nevoită să-și găsească un alt partener cu același nume.

”Dacă ne despărțim, va trebui doar să-mi găsesc un alt Kevin. Nu știu de ce oamenii cred că să-ți faci un tatuaj atât de mare pe frunte este o mare problemă. Încă poți să-ți găsești un loc de muncă și alte lucruri", a explicat tânăra.

 

×
Subiecte în articol: tatuaj TikTok SUA
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close