Antena 3 CNN Externe Tânără ucisă într-o biserică părăsită din munţi, după ce a anunţat că pleacă la vânătoare de fantome

Tânără ucisă într-o biserică părăsită din munţi, după ce a anunţat că pleacă la vânătoare de fantome

Politiştii l-au prins pe criminalul tinerei franţuzoaice găsită moartă într-o biserică din nordul Italiei. Tânăra în vârstă de 22 de ani, care plecase la vânătoare de fantome, a fost înjunghiată de un italian de origine egipteană, care era deja cercetat pentru violenţă domestică după ce o agresase pe tânără.

de Naty Badea    |    11 Apr 2024   •   13:52

Tânăra franţuzoiacă, în vârstă de 22 de ani, găsită fără viaţă, în weekend, într-o biserică părăsită din munţi, în zona localităţii La Salle din regiunea Valle d'Aosta.

Ancheta desfăşurată de autorităţile italiene au scos la iveală o crimă sângeroasă, dar şi un mister legat de vizita tinerei în zonă. Potrivit unor surse citate de presa italiană şi cea din Franţa, femeia ar fi pornit într-o vânătoare de fantome, după ce a văzut mai multe clipuri video pe TikTok care s-ar fi transformat într-o provocare online.

Astfel, ea şi-a anunţat familia din Lyon, Franţa, că pleacă în Italia pentru a căuta o casă bântuită de fantome, notează CNN.

Poliția crede că victima ar fi putut încerca să realizeze provocarea de pe TikTok, adăugând că moartea ei ar putea avea legătură cu o vânătoare de vânătoare de fantome care se desfășoară în Franța pe platforma de socializare.

Potrivit purtătoarei de cuvânt al poliţiei din La Salle, victima și un bărbat au fost văzuți în zonă îmbrăcați "ca niște vampiri". Un martor intervievat de poliție spune că tânăra era palidă, iar bărbatul avea părul negru și pielea măslinie.

Femeia moartă, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a fost înjunghiată cu ceea ce anchetatorii spun că era un cuțit de camping și a sângerat până la moarte, potrivit medicului legist Roberto Testi.

Totodată, tânăra ar fi fost împuşcată de trei ori, de două ori în gât şi o dată în zona abdomenului, însă focurile de armă ar fi fost trase după ce tânăra a murit.

×
Subiecte în articol: crimă Italia TikTok
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close