Antena 3 CNN Externe Tanc rusesc oprit de "distrugătorul de tancuri" | Ministerul Apărării din Ucraina: "Asta îi aşteaptă pe toţi ruşii care vin pe pământul nostru"

Tanc rusesc oprit de "distrugătorul de tancuri" | Ministerul Apărării din Ucraina: "Asta îi aşteaptă pe toţi ruşii care vin pe pământul nostru"

Un tanc rusesc a fost filmat de reprezentanţi ai Ministerului Apărării din Ucraina, după ce a fost oprit de "distrugătorul de tancuri" folosit de armata ucraineană.

Tanc rusesc oprit de "distrugătorul de tancuri" | Ministerul Apărării din Ucraina: "Asta îi aşteaptă pe toţi ruşii care vin pe pământul nostru"
Sursa foto: Twitter | Defence of Ukraine
de Alin Tarnovschi    |    26 Feb 2022   •   17:44

Ministerul Apărării din Ucraina a publicat pe Twitter, în această după-amiază, un clip video în care apare un tanc rusesc în flăcări.

Potrivit reprezentanţilor Ucrainei, tancul a fost oprit de "distrugătorul de tancuri", o armă anti-tanc folosită de militarii ucraineni în luptele care au loc pe întreg teritoriul ţării.

"Distribuiţi acest video pentru ca toţi ruşii să înteţeagă ce îi aşteaptă pe pământul nostru. Apărăm Ucraina împreună!", se arată în postarea Ministerului Apărării din Ucraina de pe Twitter.

Окупанти , вам мало було привида Києва? Отримуйте винищувача танків! Далі буде...

Publicată de Сухопутні війська ЗС України pe Sâmbătă, 26 februarie 2022

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Ucraina
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close