Antena 3 CNN Externe Țara din Europa care oferă 13.750 de euro cetățenilor. Condiția pentru a beneficia de bani

Țara din Europa care oferă 13.750 de euro cetățenilor. Condiția pentru a beneficia de bani

O țară din Europa oferă cetățenilor ei câte 13.750 de euro. Pentru a beneficia de această sumă de bani este nevoie de îndeplinirea unei singure condiții.

Țara din Europa care oferă 13.750 de euro cetățenilor. Condiția pentru a beneficia de bani
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    04 Ian 2024   •   11:29

Veste bună pentru cetățenii italieni. Statul a decis ca aceștia să primească un bonus în valoare de 13.750 de euro în scopul achiziționării unui automobil electric.

Suma totală pusă în joc este în valoare de 930 milioane de euro. Suma de 13.750 de euro va fi oferită cetățenilor cu un venit anual mai mic de 30.000 de euro. Pentru a beneficia de un automobil electric nou, aceștia trebuie să trimită la casare autoturismele de tip Euro 2, care sunt mai vechi de 20 de ani.

Citește și: Locul din România unde o casă ar costa un singur salariu. Peisajul îți taie respirația

La data de 1 februarie 2024, planul ar urma să fie prezentat la o întâlnire cu reprezentanţii industriei auto, așa cum a dezvăluit un purtător de cuvânt de la Ministerul italian. 

Italia dorește să renunțe la numărul mașinilor cu motor pe motorină sau benzină, astfel că au venit cu o variantă ajutătoare pentru cetățenii care nu își permit să facă această achiziție din cauza veniturilor mici anuale, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: Italia bani masini electrice Europa
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close